Over ons

Autorijschool Alvaro is een moderne en zeer efficiënte rijschool. Wij focussen ons om de cursist zo gericht en efficiënt mogelijk les te geven zodat de cursist zelfverzekerd, zelfstandig en veilig de weg op kan gaan, zowel voor als na het examen !

“ Elk persoon is anders en hoort op zijn/haar tempo en niveau les te krijgen ”

Wij als Autorijschool Alvaro stellen daarom onze cursisten centraal. De lessen worden met volle aandacht gegeven en zijn zo ingericht om jouw zo goed mogelijk te leren auto rijden. Dit doen wij door les te geven op jouw tempo waardoor de lessen makkelijker te volgen zijn. Jij staat bij ons op nummer 1!

De leerdoelen worden op een plezierige en efficiënte manier overgebracht. Ons doel is dat jij staat te popelen op de volgende rijles. Dit doen wij door de rijlessen uitdagend te houden.

Wij houden rekening met de wensen en behoeften van onze cursisten, wij bieden een ruime keuze aan pakketten aan. Wij bieden ook pakketten op maat aan, voor alle andere mogelijkheden kan er altijd contact met ons worden opgenomen.

“ Het behalen van je rijbewijs is natuurlijk een heel nieuw punt in je leven , dan is het heel spannend en eng om in je eentje de weg op te gaan. Wij zorgen ervoor dat jij ook ná het examen met een zelfverzekerd en veilig gevoel de weg op kan gaan! ”

Om je rijbewijs op een leerzame, leuke en prettige manier te halen in Arnhem en omstreken is Autorijschool Alvaro een perfect begin.

Ben je al overtuigd? Bekijk ook onze tarieven of neem direct contact op.